Hitelkiváltás

6 pénzintézet, 70 elérhető konstrukciójából, 6 ajánlat
Hitelkiváltás: 10.000.000.- Ft, 20 év futamidő

Teljes visszafizetendő: 12.485.128.- Ft
Havi törlesztés:52.021.- Ft
Éves kamat:2.3%
Kamatozás típusa:Változó

Akciós konstrukció, az akció érvényes visszavonásig
Teljes visszafizetendő: 12.508.265.- Ft
Havi törlesztés:52.118.- Ft
Éves kamat:2.32%
Kamatozás típusa:Változó
Kamatperiódus: 6 hónap


Teljes visszafizetendő: 12.519.843.- Ft
Havi törlesztés:52.166.- Ft
Éves kamat:2.33%
Kamatozás típusa:Változó

Akciós konstrukció, az akció érvényes visszavonásig
Teljes visszafizetendő: 12.670.953.- Ft
Havi törlesztés:52.796.- Ft
Éves kamat:2.46%
Kamatozás típusa:Változó


Teljes visszafizetendő: 12.870.213.- Ft
Havi törlesztés:53.626.- Ft
Éves kamat:2.63%
Kamatozás típusa:Változó

Akciós konstrukció, az akció érvényes visszavonásig
Teljes visszafizetendő: 14.042.675.- Ft
Havi törlesztés:58.511.- Ft
Éves kamat:3.6%
Kamatozás típusa:Változó

A hitelcentrum.com weboldal, a Magyar Nemzeti Bank honlapján (http://www.mnb.hu) közzétett, a pénzügyi szolgáltató intézmények által szolgáltatott adatokat tartalmazza. Az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. Az adatok feltöltése és folyamatos aktualizálása a pénzügyi szervezetek feladata és felelőssége. Az oldalon található konstrukciók és kalkulációk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. FONTOS! Nem biztos, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatja! A konstrukciókat, csak negatív KHR listán nem szereplők, és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben fedezettel) rendelkezők kaphatják meg az adott bank döntésétől függően. Sem a weboldal bármely része, sem a kalkulátorok eredményei, sem azok bármely digitális, vagy nyomtatható tartalma nem minősül a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlattételnek, illetve nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésnek.
Az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, céljuk kizárólag a figyelem felkeltése!
  • A klasszikus hitelkiváltás az ingatlan tulajdoni lapján szereplő hitel átdolgozását jelenti.
  • Minden hitel esetében eljön az a pillanat, amikor érdemes felülvizsgálnunk, hogy a piacon van-e ennél kedvezőbb. Ilyenkor is jó döntés lehet a hitelkiváltás ugyanis jelentős összegeket is megspórolhat egy jobb és kedvezőbb hitel esetében. A hitelkiváltás ezen kívül azzal is kecsegtet - ha nincs túlságosan eladósodva - hogy a hitelkiváltást követően akár szabadfelhasználású hitelhez is juthat. Ez mind egy korszerű hitelben érheti el.
  • Minden jelzálog típusú hitelt hosszú időre veszünk fel, de nincs rá semmi garancia, hogy ez a hitel a későbbiekben - 5 év - ugyanúgy kedvező marad. Így mindig érdemes az évek előrehaladtával érdeklődni arról, hogy van-e olyan hitelkonstrukció amivel kiválthatjuk jelenlegi nem feltétlenül kedvező hitelünket.
  • Abban az esetben is jó megoldás a hitelkiváltás, ha összes hitele esetében túl sok a havi törlesztőrészlet és szeretné összes hitelét - hitelkártya, személyi hitel, jelzálog hitel - egy hosszabb futamidejű és olcsóbb havi törlesztőrészleteket hozó konstrukcióra kiváltani.